2017. augusztus 12., szombat

Nyári TAG

Hali! :)

Képtalálat a következőre: „summer tag”

Tudom, hogy lassan vége a nyárnak, de azt hiszem még nem késő elkészítenem ezt a TAG-et.

1. Medence vagy természetes vizek?
Jobban kedvelem a természetes vizeket, főleg a tükörfényű, tiszta tengert. Imádom a hullámokat és a víz megnyugtató hangját.

2. Barnulsz vagy égsz?
Sajnos inkább leégek a napon, minthogy barnulnék. De egy-egy rákvörös árnyalat után azért észrevehető rajtam minimális barnaság is.

3. Sárgadinnye vagy görögdinnye?
Nem vagyok egy nagy dinnye fan, de azért megeszem mindkét gyümölcsöt. Inkább a sárgadinnyét részesítem előnyben édes ízének köszönhetően, habár a görögdinnye nagyon jól hűsít és kitűnő folyadék pótlásra is azoknak, akik hozzám hasonlóan nem isznak túl sokat. :D

4. Kedvenc nyári ital?
Nagyon szeretem a hideg limonádét, koktélokat és ilyenkor egy frissítő smoothienak is nehezen tudok ellenállni. A kedvencem talán mégis egy üveg Somersby. Mindegy milyen ízesítésű, egyszerűen az összes isteni!

5. Kedvenc nyári ruhadarab?
Talán a my cat is so meowmaid feliratú crop topom. Szellős és imádom a rajtalévő írást.

6. Kedvenc körömlakk nyárra?
Ilyenkor a sárga különböző árnyalatait és a piros színt viselem a legszívesebben a körmeimen. Nekem ezek a színek juttatják eszembe a nyárt. A kékről nem is beszélve. :)

7. Szoknya vagy rövidnadrág?
Inkább rövidnadrág. Több felsőmhöz passzolnak, valamint nem kell azon idegeskednem, hogy nehogy felfújja őket a szél.

8. Kedvenc nyári sport?
Egyértelműen a röplabda! Legjobb a homokban egy jó csapattal röpizni a strandon. Összehozza az embereket és jó élmény.

9. Hová mész/mentél idén nyaralni?
Idén Görögországban voltunk a családdal. Santorinin és Athénban. Egyszerűen gyönyörű volt. Mindenkinek érdemes ezekre a helyekre ellátogatni, ha igazi természeti szépségeket szeretne látni és jót fürödni a tengerben!

10. Mit szeretsz a legjobban a nyárban?
A szabadságot. Nem kell korán kelnem, van időm egy csomó mindenre és rengeteg helyre ellátogathatok. A barátaimmal és a családdal is sokat lehetek. Imádom a nyarat! :)

Ti szeretitek a nyarat? Ha van kedvetek válaszoljátok ti is meg a kérdéseket és nyomjatok a tetszik gombra. Jó pihenést mindenkinek. ^-^ xx, Poppy

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése